U heeft de complete boekhouding en administratie in SAP Business One draaien. Waarom zou u dan nog een apart kassasysteem gebruiken? Maak kennis met SAP Business One Customer Checkout.

Heeft u als MKB-bedrijf minder dan 200 betaalpunten? Dan kan u nu overstappen naar Customer checkout voor SAP Business One. Customer Checkout is een mobiele toepassing waarmee u bijvoorbeeld klanten in uw winkel of showroom laat afrekenen of klanten laat betalen aan de balie van het afhaalpunt bij uw groothandel.

Met behulp van uw mobiele telefoon of een tablet kan u klanten een betaling laten doen, door er een pinapparaat aan te koppelen of door contant geld te ontvangen. Maar ook als u uw bestaande kassa-apparaten wilt blijven gebruiken kan dat in veel gevallen. Ook het printen van bonnetjes blijft gewoon zoals het is.

De voordelen van Customer Checkout

De voordelen van de directe koppeling met SAP Business One zijn natuurlijk groot. Een verkocht product wordt direct van de voorraad weggeschreven. Een vaste klantkorting wordt onmiddellijk verrekend. Maar ook retouren en vouchers worden direct verwerkt. Klanten betalen altijd de correcte prijs omdat prijswijzigingen realtime doorgevoerd worden.

Zelfs wanneer de internetverbinding wegvalt blijft uw betaalsysteem overeind: alle gegevens worden opgeslagen en direct naar SAP Business One gestuurd wanneer de verbinding weer hersteld is.

Extra mogelijkheden

SAP Business One Customer Checkout heeft alle veelgebruikte kassafunctionaliteiten in zich. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om het systeem te personaliseren wanneer dit gewenst is.

Gebruik maken van SAP Business One Customer Checkout zorgt ervoor dat u niet langer twee softwaresystemen naast elkaar hoeft te hanteren en een koppeling daartussen gebruiken moet.

Uw handmatige handelingen worden tot een absoluut minimum teruggebracht. Potentiële afwijkingen zijn eenvoudig te detecteren, te onderzoeken en te traceren.